MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Tuesday, April 30, 2013

NEW COMEBACK!!

      Assalamualaikum all..and slamat sejahtera to non muslim reader.. cewahh ado ko?? gilak lame xpost..dah setahun 2 bulan x post..ade yg rindu x? rindu x?? kuikui hampeh je bajet pames ramai reader je..

     BTW kte nak cakap kte dah kawen.. ermm rini hampir genap sbulan kte tawen.. weee jadik bini org..kte kawen 31.03.2013 cantek kan date 2.. tp bulan ni xde 31hb so esok la br genap..v =.= v

   Punca kte on balik blog ni bkan ape.. sejak jadi bini org ni bosan lak sbb kte fully housewife..dolu2 kte keje tapi pas kawen laki kte bawa lari ke muadzam shah pahang.. sebab dia keje sini huhuhuhu..so kte xtaw nak buat ape..Lagipon en.somi asek kata post la something sebab dia ade blog gak and dia silent reader kte..bajet secret admirer lettew kekekeke.. tapi kte slalu kate kte malas, xde masa and bla-bla... padahal keje makan tengok tibi.. camana tak nek 10kg dalam setahun kte xpost ape2 kat blog ni.. huhuhu gomuukk okay..

   Kte nak diet tapi en.somi tak kasi diet.. dia suh teman dia makan..(kte cakap je nak diet tapi kuat makan kot).. nasib la dua-dua kuat makan.. smua yang terlintas kat kepala..en.somi kata jom!!...tahun depan 20kg la nek..hukhuk..kte tak leh nak bebel pepanjang sebab nak masak jap gi..en somi nak balik makan..petang kang nak balik mentakab lak pas2 jumaat balik kelantan kampung en.somi sebab nak ngundi huhuhu ... beralah tok en.somi la..feeenaat jugak..sebulan ni travel kelantan-pahang 2 3 kali..hehehehe..and-and en.somi kte amek cuti sangat panjang pas kawen.. ni baru keje balik..2 pon baru 2hari keje dah cuti balik hehehe

    Kte dah lame xpost ape2 tapi tengok follower ade tambah 2 3 orang.. terharu actually... ade gak yang sudi bace blog compang camping ni... thankzz..kte akan cube aktif kembali..and harap korang-korang semua doakan2 kebahgiaan kami till jannah.. k la kte nak out nak masak..papai o'll

p/s: kte akan buat entry kawen kte nanti..tungguu taw
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...