MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Friday, March 6, 2015

Selamat Hari Jadi Anak Ibu.

Assalamualaikum smua


Maaf lame tak karang dalam blog ni (minta maaf kat blog sendiri sedar takde org bace blog ni pon kekeke).. lappy old skool wat hal..adapter rosak..baru ni beli baru thankz asben..untung ade asben dalam dunia IT dia la support hohoho..


Back to main topic heehoo.. 24.02.2015 iaitu Selasa minggu lepas genaplah usia sara 1 tahun.. Anak ibu dah setahun..setahun yang penuh warna warni dan sangat mencabar peranan koi sebagai ibu.. Terima kasih Allah menghadirkan Sara dalam hidupku dan memberi pengalaman baru... Masih belajar menjadi ibu yang baik sebab koi sedar koi kekdang bleh jadi Hulk (**tutup muke malu**) nak2 bile koi terlalu nagntok dan dak Sara xtido2...otak serius takleh waras hahaha ble jadi gitu koi tak cakap banyak koi bagi ke abah dia.. sebab kalau lelame ke koi bahye..huhuhu harus insaf disitu..


Masa cepat betul berlalu kan.. masih teringat koi bertarung nyawa lahirkan dia pejam celik eh! eh! setahun dah huhuhu.. Dari tak pandai ape2 sekarang dah berjalan dah alhamdulilah..jadi dak yang kuat makan tapi tak besar2..huhuhu sepanjang setahun ni kami sangat terhibur dengan keletah dia..betul la orang kate anak tu penyeri sebuah keluarga tapi koi pon ade seri yer kekeke serimuka mungkin..


 Takde celebrate mane pon.. aritu buat kenduri aqiqah dan kesyukuran skali sebab nak genap setahun pastu weekend baru ni balik Mentakab sambut skali gan opah dia..Just a small celebration.. potong kek dan makan KFC dengan keluarga sahaja... Jom la layan gambo sekeping dua












Semoga Sara membesar menjadi anak yang terbaik tok ibu dan abah, sentiasa dilindungi Allah dari perkara2 mungkar dan sentiasa dijauhkan dari penyakit2 yang bahaya dan semoga anak ibu dapat menjadi harta ibu abah yang paling bernilai menolong ibu abah di alam satu lagi ble ibu abah dah takde satu hari nanti.

p/s: sekarang sara tak brape sihat dah nak masuk 4 hari..cuaca sangat panas..sara mungkin kena tonsil sebab suara serak.. hari ni getting better than yesterday..doakan sara cepat sembuh yer..tq

No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...