MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Tuesday, August 20, 2013

Birthday Girl today!!! yeahh~~

Assalamualaikum  n salam sejahtera u'olls

Kte mulakan dengan sedikit gelak pade owner..hahahaha kekekeke kukukuku..sebab ape gelak?? sebab kunun nak aktif balik blog.Baru post 2 entry dah tertangguh sampai nak masuk 3 bulan..hehehe biase la hangat-hangat taik orang..eh! ha gituw hehe..

Okay-okay, as u can read my title of this entry wah gituw speaking..hehe today is my day my birthday! yeahh tapi =.= macam tak perlu gumbire je..yela makin tua kot..dah nak jadik mak orang kot ^.^V...Sekarang ni pagi lagi so takde pon surprise2 memandangkan en.somi tak suka surprise2 -.-! .. beliau dah pon gi keje.

Ingat dia lupe huhu sebab malam tadi tak ucap pon kekeke..tapi macam tahun lepas pesen dia untuk ucap tengah malam tepat kul 12.00AM sangat la tak dapat so redha je dia ingat ke tak. At what time nak ucap.. Lagipon malam tadik kte tido awal siket before kul 12 lagi tapi duk tahan mate sampai kul 12. Kot2 dia nak ucap :) tapi selamber je  dia men candy crush saga time tu..kte dah buat signal tak tido lagi ingat nak ucap..sekali hampa tapi memandangkan mate dah cukup ngantok kte tido je hahaha. Pagi ni terbangun lambat kelam kabut masak nasi goreng tok dia sambil makan tengok-tengok dia kot nak cakap sekali hampa -.-.. pastu dia nak gi keje salam kiss smua eh! hahaha pastu tetibe dia ucap "happy birthday" and dapat satu lagi kiss :)..simple but cukup nak buat kte nak nanges tapi tahan je kang kena gelak gan beliau. Tanda ingatan tu lebih penting :).

By the way, seminggu dari sekarang pon adalah birthday dia..Kami gap seminggu je ikut date day.. So plan nak dating je next week celebrate dua2 birthday gurl n boy lagipon next week baru gaji wahaha.. Harap jadik :).. Leh mentedarah dia wahohohoho (sila baca ikut intonasi jahat). Senangkan  birthday masing-masing bulan yang sama? hehehe

birthday gurl n birthday boy yang bulat wahohoho tapi cute :)

p/s : 
  1. Lupe nak ucap selamat hari raye pade seluruh umat islam..even lambat siket better than never kan? :)
  2. Masa duk taip entry ni 3 kali dah si Abun datang jenguk rumah..stress kte..sape Abun? semua yer akan terjawap pade next entry (kalu rajen ^^)
  3. Pada next entry gak kte nak citer pasal check up2 kte kat Klinik Ibu tok information pada sape-sape nak taw la ea..hehe 
ok la, bye u'oll..wasalam ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...