MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Sunday, March 30, 2014

Lahirnya Permata Hati Pertama

Salam u'ol

##Entry kena taip cecepat


Camana nak start ea huhuhu dah sebulan lebih ni baru nak nak update blog huhuhu.. 24.02.2014 kte dah selamat melahirkan anak perempuan kte tu yang overdue gler2 tu huhuhu..Lambat update pon sebab lappy buat hal xleh start sebulan lebih dah start salin ritu huhu terpakse panggil en hubby buatkan.


Mood xde gi nak citer detail nanti la ea..

Nama : Nur Qaisara Adelia Bt Riki Riswandi
Berat : 2.8kg
Masa : 3.01am
Tarikh : 24.02.2014

Sara masa umur sehari

Sara dah sebulan dah 4.3kg dah pon 
En suami dah update blog dia huhu pasal ksah kte bleh la bace kat sb189119
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...