MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Wednesday, March 30, 2011

Memory Final Year Part 1

last entry NS citer pasal futsal kelas kan?... kali ni NS nak citer dak kelas NS lak..memandangkan ni last semester NS sbagai student kat UiTM ni..insyaalah if xde sangkut pe2 paper la..sedih woo nak tinggalkan zaman study ni..tapi stay lelame pon tepu gak kepala ni... lame sangat dah UiTM di ati ku hehe..since diploma kot.. NS takut lupe name dorang one day nanti so NS letak name so ti bile lupe NS nak rujuk sini.



kali ni juz nak view picer kanak-kanak ribena kelas NS hehe (NS kanak-kanak dutch lady) hehe..semua yer start time kelas tadi.malas nak wat kije tetibe terpikir nak snap gambar sorang-sorang.. pada yang xde nex time NS picerkan pic kamu hehe..let view now--->





kanan: maknae liyana

siti hawe unni!!..xmungkin lupe~~

siti fatimah

azmawati @ maknae zema^^

nurul nadiah @ yah


nurul ain adib @ ain boling (terer men boling woo)

nor amalina @ ina si kecik molek

nor suraya azma @ noi..jiran tetangga blik NS hehe


nurul shahida @ ida.. cikgu vokal kelas NS (nyaring woo sore dia)

asma@ sema.. suke camera DSLR dia..

nabilah hazwani @ nob..jeles gan lesung batu pipit muka dia..soo deep!!



amirul hakim @ aki..class rap NS.. tp xleh komen sangat nanti ade org jelez

sayed hafeez..india mali hehe



fathill haniff @fatil@ boss...ktorang suke lenjankan keta dia hehe


ahmad faiz@ faiz..

juhana @ ju..ketua trip

us~~


love u ol la..korang jangan lupe kan NS ok.. NS taw kadang-kadang NS sengal tak bertempat dalam kelas.. tapi korang tak kisah kan?kan? hehe taw dah..mesti korang rase sunyi kan kalu NS xda?? hehe^^.. hopefully trip ke PD jadi la kan...

k la nak g wat kije dulu tata~~

Sunday, March 27, 2011

Perlawanan Futsal Antara Kelas Part 6

Halooooo semua!!!


NS datang kembali!!!..huhu lama x update belog ni..berhabuk bagai...sori ler NS gi bercuti gan asemen-asemen NS yang banyak tak hinGAT tu..biane~~ 


Baru-baru ni kelas NS ade wat perlawanan futsal dengan kelas-kelas len tok merebut Piala Malin.. bertempat di Sport Planet Seksyen 16, Shah Alam, Selangor, Malaysia (kot-kot alien nak datang men futsal so kte bagi la alamat penuh hehe).. Semua kelas ade 7 di bahagi kepada 2 group.. kelas NS berjaya sampai semi final jer and dapat no.3..not bad la kan?...hebat gak la ..nak2 ade Khairul Ikhwan ni jadi keeper..haha kuwus2 pon hebat doh (pasni banje NS taw)


Cakap banyak pon korang tak nak bace so layan picer part 1 ni dulu (bakal ade sekuel ke-dua hehe)


Meeting segera tok mematahkan kaki lawan..hehe

Jom! cari mangsa pertama kite!
Nak hambik ko!!

Ish! guwa nampak kecik besar kecik besar je lu ni!!

Try la tangkap kalu dapat!!!




itu sedikit sebanyak aksi-aksi menarik yang NS sempat cilok dari FB classmate tapi aksi-aksi yang cam erk!! sikit pon ade nak tengok????

Jom nek boat sama-sama gan NS cepat!!!




Aksi pabila penari ballet men futsal hehe (men2 je korank)
Identity beliau terpakse di rahsiakan atas sebab kemungkinan beliau akan dipijak beramai-ramai

Tapi malang yer NS mang tak tahan melihat 'kelembutan' beliau maka yer NS
dengan kekuatan yang ade memijak sampai 'mati' beliau..hohoho


hohoho..ade lagi...mana bleh kalu picer orang len ade..NS mesti la ade...jom check skit!!---->


WONDER GIRL!!


Wif kawan kelas

my number!

Aksi gewdick NS hehe

Saerangae!!

tak sempat setting kaki..ummm

my class..tapi ade lagi yang xdatang 


NS sepanjang perlawanan berlangsung kerja yer ialah:

1. Minta orang suh snapping picer

2. Skodeng orang dari lua hehehe

macam sambut beday dalam penjara je kan?kan?
pe-pe pon hapy sebab dorang men gan baik yer...hebat gak la dorang + ade cheer leader yang kuat me leader hehehehe

Monday, March 14, 2011

Jalan-jalan Sunway + Daiso

ni suppose en3 tok semalam ahad..tapi tenet lembap nak mam*** smalam so terpakse buat rini...selepas tamat siapkan tesis refer en3 ni


NS gi la berjimba jimbu ilang kan stress yang masih bersarang dalam pale ni..so tak taw nak gi mana NS gi jela Sunway gan dua orang kawan yang bek ati.. (padahal dorang pon nak ilangkan stress hehe).. aktiviti ktorang simple je


1) gi jejalan dalam sunway tu and gi beli siap2 tiket wayang si merong mahawangsa tapi beli kul 3 nye..jam baru kul 12.30 haha gile lama..so harusla jejalan dulu

2) kije ktorang hanya snapping picer jela..kredit tu en.laici sebab bawa kamera hebat dia hehe tak pasal2 NS jadi model tak berbayar hehe



cakap banyak pon talak guna ..check dis picer-------->



Jalan2 jumpa chef wan wat show masakan pe ntah tak fokus sangat tapi ni kempen pasal protect kidney la a.k.a buah pinggang



pastu gi tengok wayang merong..emm cite dia not bad la for malaysian movie... yang best sebab lawak jela.. teringat si Merong tu cakap kat india dari Goa tu "sudah la hitam mulut berbau pula"... haha skema je melayu dia..tapi fasih la melayu dia....paling NS suka si dayang puteri china tu si ying-ying ..comel gler..paling comel dia buat-buat mati dengan letak panah bawah ketiak dia hehehe....tapi ade certain part cam NS xpaham and kire lawak la...antara yer

1)masa pelantar peninjau tu si geng garuda tolak and jatuh smua mati..tak paham sebab macamana lak smua kuncu garuda mati padahal pelantar tu tak jatuh arah dorang..ke mate NS silap pandang (maklum la ade rabun skit)

2) part cermin si Merong pakai nak bunuh kuncu geng Garuda..tak taw la cam tak logik je..suppose kalu dah cahaya matahari dipancarkan efek dia mestila macam cahaya laser..ni cam debu-debu sihir je tetibe semua terbakar (erk? korang paham ke pe yang NS sampaikan ni?)

3)cepat sangat si putera Rom gan puteri china tu jatuh cinta... adakah cinta senang dibentuk secepat itu???

4)sape yang tak minat sejarah...korang mesti tak suka kan?kan? (NS suka giler..)




tapi at least ade gak best dia----------->

1) takde gi filem melayu yang macam ni jalan cite dia

2)scene lawan hebat..xdela bosan..

3) sound efek dia ...perh! yang tu kesan hebat

4)CGI mantap

5)jalan cite not bad...paling tak suka si mawas a.k.a Kamawas lakonan khir rahman... ayat takleh bla dia "kalu sudah empangan dibuka masakan boleh ditutup semula"... perh! 18SX je


***kire tak rugi la kalu nak gi tengok pon..support filem malaysia..korang kena tengok sbb dia len dari yang len





pastu NS gi jejalan kat Daiso..aritu gi tak sempat nak jelajah Daiso..so kali ni NS selidik satu2 barang dalam Daiso ni.. pada sape tak taw Daiso ni kedai barangan Jepun (kat jepun ade gak kedai Daiso ni)... comel2 barang dia and pelik2 pon yer...sekecik-kecik bende dorang leh pikir nak buat... jom preview sdikit picer yang NS rase cam cool and erk jer hehe (skit je dpt snap..si sale girl kata " miss, u are not allow to take picer"...k fine!)



taw tak pe ni??? hehe ni alat garu kepala haha..ade gak kan..tengok mulut si octopus tu cam nak cium je..tetibe teringat kat PAUL


Ni lak cover tok kipas meja... kot dibiarkan berdebu bersawang bagai..so korang coverkan kepala kipas tu gan bende alah ni..cool kan? 



haha yang ni khas tok laki je..confirm! and erk mak nyah hehe sebab pe?? tengok ayat dia "PREVENT URINE FROM SPLATTERING..argh! NS tak taw camana fungsi dia haha..korang beli and try baru taw


 
NS beli yang ni jela..cam best je ni name dia charcoal ape ntah lupe..made from oak tree and fungsi dia macam mask la..tapi ni tok letak kat idung je tok tarik bintik itam or putih.. not bad la malam tadi NS try okay la hehe..ti korang apply bende ni kat idung then tunggu sampai kering then tarik je lapisan tadi.. senang bukan???


so yang tu jela NS nak story yer pon..ehehe..last but not least------>




tembam yer la pipi NS....susah kot diet tok kecikkan pipi..:(




p/s: bagi pengguna DIGI... sepanjang bulan March ni DIGI menawarkan pelbagai ganjaaran menarik setiap kali anda menambah nilai..klik tok mengetahui ape ganjaran yang super duper best tu..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...