MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Friday, January 21, 2011

Hari Mengedit Blog

Seperti yg korang taw..ak br jew wt blog ni so ari ni memandangkn kelas btal so xda kelas langsung..nk bkak fb xleh sbb uitm block..wuaaa sedih kan? tp xde ade gk nk wt bende len.

So b4 dis blog ni mang kosong je ak mang xreti wt pe2 so g la blaja bhs2 blog ni jap..Mula2 dlu ak ingt dlm blog ni mang dh ade aplikasi2 yg comel2 2 rupe ye dia kasi ruangan HTML so kte g cr kt web then paste sndr.. Byk kije la plak ek..so (so lg) ak search punya search, 1st yg ak buat tkar template ni bg comel skit. yg mcm korang nmpk b.ground ak dh tkar b4 dis pkai len tp xmau jd lak so ak godek punya godek tetibe jd lak..Kalu xjd lg mau kua api kt tlinga ni hehe thank 2 kak comel ni sbb dr dia ak jmp blog ni..template dia comel2 (bg ak la) hehe



Then ak trus kn lg misi mengedit strusnya dgn buat cursor comel yg korang duk kaco2 dia 2 hehe..ak amik dr sni...pilih la mana korang suka (tutorial dia nnt ak buat tok korang ye kalu nk cube)


Pas2 edit color font ..tkar font (besela pmpuan nk lawa je nk comel je harap maaf ye hehe)..then ak g cr icon mcmana nk letak YM kte either on ke offline

2je ak buat rini pasni nk g letak nufnang ye lak..ari2 dh buat dh tp xtaw cmana nk ltak dlm blog hahaha buta blog bese la.. then nk buat tab tok home bagai snang nk refer pas2 idea nk buat tutorial haha blagak pnd gat la 2..tuto ni tok newbie dr ak lg hehe. ak dh pnd skit2 hhohohoh~~ blushing sndr~~

Kang nk godek lg pe yg best t ak bgtaw kt korang ek..kte xoxo huhuhu

~~bye asalamualaikum~~

1 comment:

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...