MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Monday, August 11, 2014

Cerita Raya 2014 koi~

Assalamualaikum u'ol


 Selamat hari raya u'ol maaf zahir dan batin kalu ade hendaknya..huhuhu sepanjang koi memblogkan diri kut ade menguris hati memana pihak koi minta ampun sesangat k.. bak kata orang "kosong-kosong" ^^. Tahun ni sangat istmewa bagi koi..kalau tahun lepas 1st time raya sebagai isteri tahun ni plak 1st time raya sebagai ibu.. meriah yer lain macam seronok siap2 kan dak sara tu..dah bangun lewat hurmm~

Tahun ni gak best sebab 1st raya kat umah mak koi..tahun lepas kat kelantan.. imbas balik bosan la sket sebab duk umah jer en hasben lak demam sian pulak...nak klua pon cam xde mood tengok jalan jamm je.. koi kalau raya mang xde istilah duk umah..mesti gi beraya..tujuan utama koi adalah makanan ngehngeh..tapi tahun ni ade 2 tujuan makanan dan duet raya sara hehehe nampak sangat niat tak betoi uhukhuk koi pon nak rapatkan ukhuwah dan jumpa kawan2 lame.

Tema tahun ni kaler merah, pink dan purple tapi en hasben tak suke pink maka koi suh pakai purple..match sket dengan pink huhuhu


Masa Raya pertama tema Merah


Sara pagi tu mamai jer sebab kena bangun awal  pastu baru tido balik dah kena angkat bawa gi kubur ^^

My family (husband kena jadik fotografer hee)






Bawa sara gan husband ziarah kubur arwah abah..sangat sebak time ni tapi tahan takmau spoil mood orang len hurm alangkah indah yer kalau abah ade untuk sama-sama merasai kegembiraan dan kebahagiaan koi






Raya kedua:pink purple -.-"



Dak penat beraya hehehe sian~

Raya ketiga dah balik Kelantan so raya keempat baru beraya kat sana

Raya keempat dah nampak kenaikan badan..sakit hati!!

kebetulan ade wedding ex-classmate msa blaja kat U dulu..seb bek heee


Raya kelima gi jengjalan kat KB Mall







kemain suka dapat topi baru

pas balik cik sara terbongkang tido dengan kawan baru dia cik pillar (caterpillar)

So raya ni syok beli baju sara jer la... pastu ibu sibuk nak sedondon gan anak..abah ye jadi pening.. by the way sara dah 5 bulan hee..happy 5 monthday sara..kekekke pon boleh~







No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...