MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Thursday, May 26, 2011

Bertukar wajah

**blushing

Sila tengok keliling page ini...bagi 3 saat jer...1,2,3.. ok tamat... hehehe saje jer nak suh korang tengok, page ni dah ubah wajah..Tak de la lawa sebab NS pon masih cube study coding2 HTML ni...Template pon amik blogspot sediakan jer just ubah background...and! and! header pon dah tukar hohohoho (gelak blushing)


B4 dis pakai template curik kat leelou.com jer..then belajar skit2 dalam photoshop and come out with this header..ok tak? 1st time buat tak reti la nak buat famous amos sangat...simple2 cam ni reti la 

header kelmarin punyer..tapi nampak cam org tua sangat lak di sni



ni yang latest..baru muda mudi skit hehehe

ade ke nak blaja camana nak buat header pakai photoshop ni??..kalu ade nak buat tutorial huhu ilmu setitik pon kena ajar juga so sma2 jadi pandai and mahir..tol tak??...ye kan aje ok..hehe

p/s: Jom main Game Angry Bird dan menangi hadiah2 menarik!!



No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...