MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Tuesday, June 17, 2014

Kenduri sepupu di Sentul,Kuala Lumpur

Assalamualaikum u'ol

24.05 yang lepas koi gan family attend wedding cousin kat KL.. Sepupu laki anak arwah pak jang koi blah abah.. Muda setahun (motif nak bagi taw??? kreekk~ kreekk~)-.-.. Ni kire percubaan pertama koi bawa Sara gi kenduri kawen.. hohooii koi ngarap dia behave ble di sna.. kenduri tu wat ari Sabtu so ari Jumaat tu koi dah tolak dulu ke Mentakab umoh opah ye Sara..esok baru gi KL.. balik har jer

Mak koi keje lak time tu, adik koi lak xmboh ngikut make yer koi gan abah ye gan sara jela gi.. koi xsabo jumpe sedare mare koi jer..maklum la mase koi kawen tahun lepas koi busy gan majlis x dan nak borak manjang gan dorang. so kali ni dapat la..hee

Kami tolak dalam kul 11 lebih pagi sampai dalam kul 1 lebih petang camtu..selamat pengantin xsampai lagi heee... mek Sara lak ngamuk2 pulok bile dah sampai..xpuas tido la tu..mang bad mood la dia.. masam je manjang bese sokmo senyum huhuhu slamat xnanges je keje.. moh le layan gambo sekeping 2 3 4 10 keping kekekeke

sebelum berangkat pergi


gambar keluarga gan pegantin
~tengok muke dak sara tu sepenyek habis, ngantok gler dah tu tapi xdapat tido sebab bising~

nampak botak plak dia pas cabut headband..habis rambut dia ke atas




my hero and my daughter..sweet together~~

nyelit gambo dengan opah Sara gan pakcik yer..tengok la dak tu tido aje keje
~time nak balik Muadzam dah~



Ok tu je nak citer..smoga ferdaus dan pasangan bahgia sampai ke jannah..ok bye u'ol.salam

No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...