MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Tuesday, May 20, 2014

Perkembangan Sara Menjelang Usia 3 Bulan

Salam u'ol


Sabtu ni anok koi nok 3 bulan dah.. makin debab dak tu tapi tak taw la brape berat yer.. Rabu ni baru check up dia.. koi target nok bag dia samapai 6kg tapi nengok gaye macam xsampai..yela dia nyusu kerap tapi yer susoh nak susu betoi ble koi yer susu dah mula kluo dia mula alih tang len muke dia..gonekan?... dah yer bazir jer terpelanting tempat len..oh! FYI koi breastfeed Sara heee v(^^,) peace!... agok banyok sgt kluo dia jadi tak menang nak nyedup maybe kekekeke.. Pas koi stop minum ESP aritu susu koi dah tak meriah macam dalam pantang huhuhu.. nok beli lagi hurmm mahal kot tapi mang ok la..kena la wat care tradsional


Eh! koi sbena nok citer pasal Sara je ni huhuhu terciter pasal susu plak kekekeke dah sebagai mukadimah lak tu hohohoii... ok la stakat ni Sara pandai buat ape ea jap koi pikir..hurmm..pandai isap jari.. -.-!.. mentang2 koi bukok sarung tangan dia dah sedap ngunyah jari gemok dia..kadang kuat betoi bunyi ngisap cuupp! cuupp!! ..ish2!! anok anok..koi nok dia pandai pegang barang dan merasa texture permukaan barang bior otak dia berkembang.. ermm stakat ni pandai dah la megang, menepis dan menampar muke ibu dia pon pandai gek.. berkat exercise dengan play gym dia sokmo la tu huhuhu kadang bukan tangan je duk pukul menan tu kaki pon naik sma....aerobatik sangat anok ibu ni hehehe

sedap isap jari..geram jari montel dia

ni la playgym Sara..hadiah dari sorang kenalan

tengok dah pandai pegang.. tapi muke suka wat malas hurmmm sara~ sara~

Sekarang ni dia sedang usaha nak meniarap..dah la meniarap sambil isap jari mane mau ye nok pusing..terpakse la koi nolong pusing kan kalu tak mulut dia bising bebel.. bile dapat pusing kemain suke tapi kejap jer pastu bising balik pokpekpokpek.. sebab penat! -.-! apeda Sara tak sampai seminit aok pusing..dah penat pandai parking pipi dia mentang-mentang pipi cam kusyen hahahaha..kadang tu dia nak mengesot tapi ntah kaki tak cukup kuat kot terpakse lak supermak ni tadah tangan ke kaki dia bagi bleh tolak ke depan..sambil ke depan sambil jilat jalan dia..sepanjang jalan ngesot dia penuh gan air liur hahaha benchmark mungkin...hehehe comel betoi tapi koi cecepat amek dia.. yela bukan bersih mane tempat dia jilat tu..

tengok pepagi lagi ajak praktis niarap

memula okay la nek kpala ce tengok seminit kemudian hehehehe
p/s: cukur bantal dia semakin obvious sebab dia berambut lebat


Santai bersama abah yer tengok Running Man..Kusyuk ok tengok mesti dah terpengaruh
masa dalam perot lagi kekeke

Esok dia ade check up 3 bulan..excited nak taw berat dia sebab duk target mesti sampai 6kg.. sepanjang sebulan ni mang pastikan dia minum susu 2 or 3 jam sekali..minum sampai taknak.. arap usaha ibu berbaloi walau dia suke men-men..dan arap tak nanges kena cucuk huhuhu..penakut macam Ibu jugak dia ni.. Dia gan ibu sama-sama gerun tengok jarum suntik..Dah melalui proses bersalin pon takut ke jarum lagi huhu

Ok la tu je koi nok citer..bye salam..

No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...