MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Thursday, February 17, 2011

Yeah! Tercapai akhirnya.......

hehe NS suke cangat2!! hehe nak taw psal pe??? jap ye...



 nampk?nampk? 'ONE BITE AND YOU'RE HOOKED' hoho ri2 kwn NS banje mkn bende alah ni pas2 NS mcm ter'hook' cm2 (mula2 was2 jugk sdap sgt ke kan? 2 yg mls bli tp kwn dh nk banje kte trima la hehe) ..


pas2 trus kempunan nk mkn berminggu2 cari ..k tipu tp sius sush gle nk dpt..asik hbis je..kecian kan?? (ade ke yg kecian ~~,)..rase nk bw dri je huhu



 pas2 semalam kan..hehe rezki kot.. ajk kwn tman g ATM bank kt sek 7 pas2 g mkn..blik 2 singgh KFC sek 7..jeng!jeng! ade lak..so 









 taraaaa!!..hehe bli 2 je sbb dh knyng mkn nasi..nk bg kwn dia dh knyng so melantak sorang la hehe




abaikn upe tart yg xde upe tart dh hehe (tp rase muak lak haha myby sbb dh knyng kot)













and!and! td NS dpt bungkusan hehe

br2 ni NS window shoping dlm FB je bz la kunun and berkenan 1 baju ni huhu smp nk nngis je.
so rezki NS kwn NS banje mekasih awk ..oh yeah!yeah!.. order smalm mlm dpt dh rini.. klu nk tgk bj ye mcmana tungguuuuuuuuuuuuuu~~







joget2 skit dlu..

nk ajk kwn pon xpe..hehehe












curik dr pic FB yg jual bj ni hehe
ha! ni la baju yer..bg NS cute bj ni sbb ade poket2 hehe bj ni ade 3 lapis taw..yg biru 2 mcm apron skit hehe pas2 ade t-shirt putih nipis je n dia bg inner skali kaler putih.. 


NS ska pkai bj byk lapis even M.sia ni pnas NS xkisah sbb NS ska la hehe nmpk cool je (xcely praktis nk g KOREA nnt hehe)


comel kan?kan?..plez ckp cute...mekasih ^.^



kalu korang nk g usha2 baju smua bgai g la kat---->

or FB 





~~~slamat berchoping~~~~

3 comments:

  1. hohoho yunk ko mmg xabis2 ngan bj ad pket kt kiri knan 2 yea...watever! papepon meletop yunk !! nice beb

    ReplyDelete
  2. mestila..wei nape cam agk familiar gn name ko ni???

    ReplyDelete

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...