MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Saturday, April 16, 2011

Trip to Port Dickson



Mayby cam lambat sangat NS nak citer pasal trip kelas NS ni sebab dah lepas 2 minggu tapi NS dulik ape nak citer gak.. ngeh!ngeh!.. Trip ni ktorang handle sendirik2 jer..mekasih kat en.zaki 'si dak kecik' sebab menseponserkan penginapan 3ari 2malam secare free of cas kat Glory Beach Resort, PD . Dah la tu 3 bijik apartmen lak tu mekasih tok ayah dia jugak sebab tak cas hehehe...best2!..jimat duwet NS (muke jahat~)


ktorang tolak petang jumaat gi secare berkonvoi..mang best tapi paling best sesi snaping hehe..so jom NS citer sesi perjalanan ktorang ke sna. Seramai 22 orang yang ikut serta trip simple2 ni


DAY 1

1) Petang jumaat tolak ke PD
Kat tepi Tol seremban


Depan Glory Beach Resort (erk! abaikan bantal wangi NS itu yer)


2) sampai nak dekat kul 7 sebab gerak lambat. solat asar and maghrib then malam sikit gi dinner kat medan ikan bakar


sempat kot snap kat apartmen sendirik..okay la kan

depan medan

santap time!! smua yer lapa dah tak pandang kamera kihkih termasuk NS


3) Pas habis makan ktorang tolak gi Giant PD, gi beli bahan BBQ and sukaneka tok aktiviti esok
ok taw NS kijer yer snap gambo jer..k FINE!

model kicap hehe

time ni ktorang leh men bola sukaneka kat paking lot Giant ..giler cildis kan!

Suri rumah2 tungkus lumus 'marinate' ayam tok BBQ esok..mana NS???

Ha! ni la tak de kojer name yer bukan nak nolong ngeh!ngeh!..curik en.arip punyer


DAY 2

1) ari kedua bermula gan aktiviti sukaneka..eh! bukan stat gan makan pagi kat gerai makan yang sedap roti canai dia..TERBEK!!




MY BELOVED UNNI HAWE!!..sarangae!

wif my grup blue!!

muke kepenatan selepas mengalahkan grup len dalam bola beracun..hohoho (gelak bangga~~)

sayang awak sampai biler2 unni..kte tak kan lupe moment kte time ni :(

3) Pas selesai men sukaneka yang telah BURN kan kulit NS..ktorang decide men banana boat.. bayo sorang RM15 okay!!.. tapi dua kali jatuh la..masa jatuh sangat tak best sebab orang akan hempap kite dalam air and leh buat lomas. Tapi gan skill kure2 NS dapat elak dari lomas hohoho (gelak bangga lagi~~)



oh! gambo unni tak nampak la plak hehe cori


ni jatuh kali kedua dah..masa ni telinga NS dah tersumbat gan air laut..serius sakit lama gak baru ok


4) Pas balik dari men2 air..aktiviti petang lak adalah KAROKE!!..tapi ade separuh gi mandi kat swimming pool..tapi geng umah NS and a few dak laki cam sayed, bagong and aziee ikut ktorang gi karok


model Guardian ..cik Ina!

model askrem..cik nora n en.bagong!

kucik2 sore bosar

faizal tahir 6E

Sema si empunya kamera DSLR yang cam best!

ida si sore serak2 basah lembap hehe men2 jer

4) Malam lak aktiviti BBQ--- >



ni pas makan2 hadap sambil adap laut..duk lak kat breakwater kan mang bek!


ILVM my unni!

ina senak pewut tapi NS xreti urut..NS ikut care2 urut cam dalam citer Dragon Ball ...Punyer la power NS buat xde efek lak.ingat senang nak kuakan tenaga dalaman??><

lagi urut lagik dak ina ni gelak..k FAIL!

Ni propa jer..prop nak snap gambo je smua ni.DUSTA!!! DUSTA!!

Aaa slurp!!

lepas bagi teka teki RM1...leh lak dorang tak lawak NS buat lawak sabooo jela

kelas 6E ter bek!

'SEM' stand for sembang for those yang suka cakap tak supe bikin hehe.. kije NS buat koma (') hehe jadik x???

oh! malam tu lak kebetulan beday abg zam! ex-clas crab!..susah kot nak kenakan dia asik nak balik tido jer.kul 10 dah nak masuk tido hmmm..smua muka cuak jer takut plan perdagalkan zam tak jadi hehe.. tetibe smua jadi pelakon handalan macam nak kejar Oscar


Nampak!nampak! kesan2 perdagal orang maseh melekat di baju..ngeh!ngeh!


DAY 3

1) Pagi ari ketiga mean ari ahad ktorang stat gan senaman si tommy eh! silap swimming..swimming diyakini elok tok kekuatan jantung dan juga otot2 badan..haha men hentam jer ni ngehngeh!



NS si gumuk yang ujung sana tu.. :( gumuk kan?

my unni~~

ce carik NS mana? ase2 cam pelampung tu ha yela 2


Aktiviti nyelam paling lama..no 24 tu NS la

same timing lak gan en.laici kua...tak tahan dah lemas hehe

comel jer en.zaki gan juhana ni ..same2 kecik kuwus

yang cam erk! sikit kat depan tu..ni la class crab kami

Capture depan lobby Glory b4 tolak g umah En.zaki

makan lunch kat umah zaki mang sodap.. ade lak anak sedare dia yang cumil tu mang geram la

erk? yang ni hehehehehe~~gumuk sekian


Trip ni patut yer buat masa mula2 lagi sebab pas trip ni baru la nampak dak kelas leh serasi skit..tapi cam dah agak lambat sikit sebab ni lah aktiviti last b4 habis study..emmm so sad so bad.. pe2 pon good luck kat korang smua..sayang korang lebih muah!muah!...hehehe


p/s: ramai ni yang cakap NS hyperactive sangat..betol ke?..emm




1 comment:

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...