MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Sunday, April 10, 2011

Kisah kehidupan sebenar Giant




olaa smua... NS ngah kepenatan sebab tadi siang NS g membuang lemak secare berjemaah gan rakan2 kat Bukit Cerakah memandangkan NS gain some weight lately ni.. Ngah sebok2 riso pasal berat badan. NS terbace 1 brite kat Mychinaviews ni pasal kanak-kanak berumur 4 tahun!! diulangi 4tahun diulangi skali lagi 4tahun ulang lagi 4 tahun hehe..dah mampu menyimpan lemak sebanyak 62kg. Kalah NS camni!!huh! jeles!!..  




dah macam ayam sekor masuk mulot nampak kaki jer..huhu dasatt!! (erk! ade sape2 nampak mate dia??)




Kanak-kanak yang bername Xiao Hao dengan ketinggian 1.1m (lebih 0.1m jer dari pembaris skola^^). Duk kat Guangdong dan mempunyai berat sebanyak 62kg.. Budak ni digelar "Little Hao". Mang comel dak yer bulat2 gitu sampai xnampak mate...Best kalu dapat jadi bantal pelok hehe.. cubit2 pipi dia. Maka dengan ini leh la dia digelar Giant (Doraemon) quite similar kan?


Jom nengok skit rhupe dia------->



geram giler.. damn cute!!

mak ayah dia normal jer. Masa lahir dia xberat pon dalam 2.6kg jer pon

slipar pon dah xmuat kaki...

gi tadika.. besa dia 3 kali ganda kanak2 bese..ummm hebat!!

walawe!! seksi yer
 

cam sinchan sikit pon ade.. orang xhabis makan lagi dia dah "NEXT!"'

disebabkan badan dia macam ni parent dia dah bawa gi jumpa pakar takut sebab ingat hormon badan dia tak betol tapi doc kata dia normal and mayby sebab tabiat makan terlampau.So parent dia ble free2 bawa dia gi exercise (serius comel!!)


citer asal dari sini---> Littlе Fatty Chinеsе Boy Wеighs 62kg, Only 4-Yеars-Old

No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...