MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Thursday, September 8, 2011

Memburu kerjaya baru! yeah!

Hye u ol.....hehehe



Lame ngak ketemu ya..org bz mang camni hehehe..berbalik pada tajuk di atas kan u ol.. NS dah boring gan keje NS skrang ni.. gaji cikit jer taw keje siang malam cam takde hasil jer bukan nak demand ke hape kan..bayangkan dorang guna degree NS tapi bayar gaji macam lepasan SPM je u ol mana NS nak idup camni.PTPTPU lagi tak bayo haha teet kantoi... nak beli keta pon tak lepas.. tapi masa NS terima keje ni pon nak gain knowledge jer lagipon..yela pasal komputer2 ni kan okay gak kalu kite taw serba sikit...leh pakai ilmu tu nanti tak gitu u ol..huhuhu gedix plak rase


So kerna sebab2 di atas kerja-kerja pemburuan kerja baru telah dijalankan bermula semalam erk xcely kemarin lagi hehe ..penghantaran resume NS yang tak brape nak cun lotup2 tu telah berjaye di hanta secare bundle ke kampeni2 sluruh dunia eh dokat2 pahang je selangor and Kolumpo tak kurang juga beberape di johor hehehe knape johor?? hehehe ade ler kihkih



Baru jer malam tadi anta...baru buka email tadi ade la 2 3 dah feedback suh datang interview..mak gai copat la ai... camana ni xcely tak ready pon lagik men anta jer huhu.. tak kurang jugak yang kol tadi...nebes lak ai nak jawap even caller tu pompuan hehehe


Korang ade xperience interbiu tak?? camana ek nak prepare diri..lua dan dalam aiceh hehe..almaklum la tak penah hayat interbiu formal2 ni..kompom2 nak suh speaking lettew..terbeliat la lidah ni kang..kalu suh speaking hangul tak pe gak (bhs korea hahaha)..sebagai preparation ari2 NS speaking sedirik2 bajet org tu ade depan mate haha tak kire dalam bilik mandi,tandas, ngah make up, masak, sambil berkeje sorang2 kat opis tu, hadap lappy, ngah lipat kain, korek idung, dalam tido semua la..gile tak? nampak sangat nak benti keje sangat huhu.


Kowang doa2 la ade yang kena nanti yer..




bye..salam

No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...