MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Friday, November 15, 2013

Bila Kebosanan Melanda

    Korang kalau boring watpe???.. macam kte yang dah kawen plus duk umah lak tu plus xde shopping complex skitar kawasan yang boleh di ajak lepak window shopping memang ble bosan akan jadik cam orang giler sket..kekeke..


   Bese yer yang jadik mangsa lain tak bukan dak gebu lagi montel tapi kacak iaitu en.somi den la hehehe..sape lagik..anak takde lagi ngah on the way construct kekekeke.. Dolu-dolu sebelom kawen kalu bosan, kte suke buli adik-adik laki kte..dorang pon dah cam redha je kna buli sebab kakak yer sorang ni je plak tu garang dan ganas plus kekdang sengal.. so layan kan je..hahaha.. Alaa kte bukan buat ape pon just picit-picit pipi dorang, men segah-segah sampai dorang menjerit2 cam nampak antu - fav ni ^_^... sorok buaye and kain bucuk dorang..kekeke best betoi.. Sampai adik bongsu kte ade cakap;

" kalau anak awak ikut perangai awak MasyaAllah tapi kalau ikut perangai abg iki (en.somi) Alhamdulillah~"

.. siot je dak kecik tu hahaha tapi memang pon.. en.somi ni berhalus sket gan dak2, ikut je budak tu nak ape... nak Running Man dia  bagi even penat2 baru sampai...kte jangan arap la.. ^__^
Ni la dak2 tu yang slalu jadik mangsa buli koi

    Tapi dah kawen ni tak dapek la nak buli dorang gi..masa balik kampung je dapat -..-.. sekarang buli en.somi jela ble bosan.. Antara keje2 noty kte:

1. Masukkan plastik roti gardenir yang besar tu pahtu lipat sampai kecik pahtu selit masuk dalam baju keje dia ikut celah2 button.. baju tu dah tie in  dalam slua hehe puas dia bawak kluar ..dia sampai kata nak potong elaun kte bulan depan sebanyak RM50 sebab dia kate kte nakal sangat.. -..-.. tak eran ti kte amek balik..

2. Nyorok belakang pintu ble dia balik dari keje pahtu segah.. selalu yer berjaye la..cume ble dia dah pandai bace taktik kte..fail gak la kekadang tapi kte suh dia buat2 terkejut gak demi effort menunggu kte tu  ^_^.
Sekarang pon dia dah terpengaruh mula nak men segah kte pulak :P tapi xjadik~~ kekeke

3. Amek gambar n video dia time tido..ni fav gak ni sampai nyampah2 dia huhuhu..dah sape suh tido comel sangat..uweekk!!

4. Buat2 tido masa dia balik keje pahtu segah..hee tapi kekdang mang ngah tido pon huuu

5. Suke gletek dia.. pengeli uper ye en.somi ni..pe lagik point kte la.. sampai bergegar-gegar lemak dia gelak kekeke comel jer~

6. Suke men janggut ikan, janggut kambing, janggut bekas jahitan and misai kucing dia...haa ade 3 jenis janggut dia taw.. tapi baru ni dia shave habis..pelik je kte tengok muke dia dah macam orang len..trus tak kasi dah shave sampai habis pasni..sekarang dah tumbuh sket2..happy clap3x~~

6. Menang men Jutaria gan dia pastu gelak jahat macam dalam citer jahat dalam tibi tu hee.. over taw mak buyung ni.. Sampai sekarang dia tak puas ati sebab tak menang2 men Jutaria tu gan kte HEEE.. nasib la dapat isteri yang brilliant cam ai ni hahahha.. (sebenarnya baru 2 kali men sejak beli Jutaria tu tapi dedua kte menang).. xshen kte sampai la ni tak habis2..^_________^.

7. Hacked Wechat Group opis dia..buat emotion yang kelaka2 pah2 post dalam group.. tapi en.somi dah kantoi kan kte yang buat -.-..baru nak buat lagik..kte pon nak ade gak group opismate huhuhu



   Banyak lagik sebenarnya, tapi takkan nak story semua ye dak..bia la kte simpan sendirik hee.. dia taw kte bosan sesorang kat umah pah dia balik keje kte mula la jalankan aktiviti paranormal ni..dia layankan je..mak buyung takleh di kasari maupun di sakiti ti nanges beberape ari..hehehe so layan kan je.. mekaseh yer bang ti syg buat lagik :) tapi elaun jangan la potong yer..abg kacak lagi encem lagi bombastik lagi mabeles lagi urmm comel lagik dot2..k dah hee.

Ni la mangsa buli kte sekarang sebab keredhaan dia la kte rela ati membuli ^__^


P/s: Mesti dia cakap "suka ati jer".. maap bebanyak ye bang hanya sekadar bergurau..syang abg ketat2 muaahhxxx


No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...