MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Friday, February 14, 2014

3 Hari Lewat Dari Due Date

Assalamualaikum u'ol

#40weeks3days


Kte risau gler ni baby still xde tunjuk tande2 nak kluar.. ayoyo~~ kasi ibu mau nanges saja.. Lusa husband dah habis cuti sminggu dia dan akan balik ke Pahang dah.. Mau nanges balik cenggini..alahai anak saje bagi ibu stress.


Wahai anak kesayangan ibu dan abah:

Sekarang dah 3 hari lewat dari due ibu iaitu pada 11.02.2014.. kawan2 ibu pon duk asek taye ibu ble awak nak kluar..macam-macam tips dah ibu cube smua awak tak layan.. huhuhu ibu makan ape yang awak nak makan..ibu gi jalan merate2 ajak abah bawa..sampai habis minyak kereta abah.. Ibu bukan merungut tapi ibu harap sangat-sangat awak keluar sebelom abah balik.. nanti awak kluar abah ade, bleh abah gomol2 pipi awak anak.. Dah la masa due aritu ibu pegi check up doc kate berat awak dah 3.4kg!!.. hamboi2 pesen ibu sungguh awak ye, menjana lemak sungguh pantas skali..patut ibu jalan srupe penguin .. tak tipu ok! .. berat kemain lagi yek.. sebelom balik Kelantan masa scan 36w berat baru 2.3kg laju je nek sampai 1.1kg ye. tu baru scan yang real xtaw la lagi berat ke ape kan.

Ahad ni ibu ade check up lagi, tapi ibu harap awak kluar la ye, ibu taknak gi checkup kalau abah takde, nanti ibu nanges lagi huhuhu. Pagi tadi ibu jumpe sepupu awak, Aulia yang baru lahir seminggu lepas, dia dah buat cukur jambul..awak tak jeles ke anak??.. habis nenek gomol2 pipi dia taw.. hehehe comel..Ibu pesan kat Aulia suh sampai kan dari ati ke ati awak suh kluar cecepat..Dia pon nak jumpe kawan dia jugak.

Masa scan baru ni, action awak ye anak geram nak gomol2 kaki tu hehehe, ibu suh doc tengok awak laki ke pempuan, pandai awak kepit kaki ye? siap silang kaki lagi lagak orang kaye..hamboi2.. 3 posisi awak ibu gi scan taw tapi smua tak nampak.. kepala kat tepi lah..kepala kat atas lah.. kepala dah turun bawah pon tak nampak..wahwah~~ dalam perot dah shy2 cat hehehe..takpe awak laki ke pempuan ke ibu abah terima je..moga awak kluar sihat dan cukup sifat..

Last but no least, wahai anak ibu abah yang sihat bulat dan memontelkan diri dalam perot ibu, sila la kluar nak.. sian dah ibu nengok muke abah tu, dah tak sabar nak tengok awak.. keluar la ye sebelom ahad ni..ibu dah sediakan tilam corak mickey mouse ke awak mesti awak suke punyer (erk! xde kaitan hahaha). Ok la ibu harap ade pekabaran baik dari awak arini ye nak..Love u anak montel ibu abah #1stchild

No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...