MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Tuesday, February 18, 2014

7 Hari Overdue

Baby montel masih sronok berenang2 dalam perot yang sempit ni, dah sampai 7 hari lambat pon dia masih tak bagi signal mau kluar.. Abah pon dah balik dah semalam..nanges ibu taw, abah pon nanges gak sebab masih feeling kena tinggal huhu.. Sian abah sminggu nak tunggu awak kluar sampai abah extend cuti sehari lagi pon tak kluar lagi.


Sekarang ibu redha je dengan ketentuan Allah nak suh awak kluar ble..yela memacam dah ibu buat dan cube tips orang bagi tapi smua xjalan.. yela len orang len kesan ye dak??. Air kelapa, banyakkan jalan, minum air zam-zam, making love, sapu minyak zaitun, bace surah2 smua ibu dah buat.. tapi apekan daye.. abah pon dah blik so ibu tunggu jela..


Ahad baru ni, check up lagi, nurse yang incharge kat KKIA pon terkejut ibu tak salin lagi, dia pon checkup ala kadar je..nampak sangat bosan huhuhu.. Doc pon dah bagi surat serah diri pada ibu, kalau ibu tak salin lagi sampai Jumaat ni, ibu kena la pakse halau awak kluar dari perot ibu ni Jumaat pagi tu.. Serius ibu takut sebenarnya huhuhu tapi demi nak tengok awak lahir ke dunia ibu kuatkan hati kuatkan minda..fikir yang positif jer.. Ibu memang agak paranoid sket cepat pikir banyak sebab tu abah sokmo marah ibu sebab asek pikir memacam pahtu cuak sendiri.. yela ibu kot nak kena tanggung kan kalau sakit tu bleh share kan bagus..tapi tu la istimewa nya wanita dapat melahirkan manusia.


Ape pon minggu ni pasti ibu akan jumpa awak dak montel, ibu nak gomol2 pipi awak yang tembam tu..ntah brape ntah berat awak dah.. doc baru ni scan ibu malas nak taye sebab doc tu kerek gan ibu..huh! nyampah ibu.. aritu dah 3.4kg pas sminggu lewat mesti awak naik lagi ni..sama cam abah kuat makan! hahahaha ibu tak ibu tukang makan tok awak jer kekekeke.. induce pon induce la kalu tu care terakhir suh awak kluar. Ibu harap kte sma-sma kuat tok melalui fasa kelahiran tu nanti.. insyaAllah


Ibu ingat nak hadiahkan awak kat abah sempena Ulangtahun Perkahwinan Ibu Abah yang pertama
hujung bulan 3 nanti..Nak hadiah kamera mahal2 tok abah ibu tak mampu rase nyer awk la hadiah termahal yang ibu bleh kasi.. Isi awak dalam kotak ok tak?? hehehe confirm ngamuk abah awak yer hehehe
Sumber: Google

2 comments:

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...