MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Friday, February 7, 2014

4 Days Left

Penantian itu satu penyeksaan kan??? 4 hari pon rase 4 minggu lagi kot huhuhu.. countdown hari nikah pon tak macam ni.. maybe excited sangat nak jumpe orang baru kan?? yela impian 3 tahun lepas lagi ni huhuhu..

Umur 27 tahun baru nak dapat sorang aigoo.. planning nak dapat banyak camana la ni hehehe.. Semalam mimpi bersalin lagik..ntah brape ratus kali daa.. tapi malam tadi ye mimpi mang rase real sangat salin yer siap gan uri kluar pon masuk mimpi.. Agak sebab perasaan tak sabo2 ni asek menerjah kan so sampai bawa dalam mimpi..

Macam mana la xsabo kan, geng yang sama due pon dah meletop..geng yang due lagi lambat pon dah meletup akhirnya tinggal kte je sorang kontang kanting tunggu due.. ble sakit sikit je mula la pikir "aku nak branank dah ke ari ni??" skali kejap je sakit ye, frust betoi!.. MIL kate baby nak cari jalan klua standard la tu sakit camtu...perkataan standard tu yang malas dengar..cakap la tak lame lagi dah tu nak klua ke kan bunyik excited sket hahahaha.

Last Sunday, Kak ipar baru bersalin anak sulung dia, dia sakit masa petang sabtu lagi drag sampai ke tengah malam elok je masuk hari baru terus salin..hehehe cantik je date 2.2.2014.. Sempat gak la gi nunggu dia kat tempat menunggu kt wad salin tu.. dari kul 8mlm sampai 12a.m ++ camtu..sebab tak larat nak tunggu lelame ktorang balik dlu.. masu tu gi gan PIL.. Elok je sampai rumah dengan beg tak letak lagi, abg ipar call kate dah slamat bersalin..alahai kalu tunggu jap lagi mesti sempat tengok. tapi sius mang xlarat dah tunggu sakit perot..Esok baru gi melawat kak ipar gan baby Nur Aulia Izzatunnisa..comel je name cam dia jugak.. Bile pegang baby tu alahai best yer..mesti camni la kte rase nanti dan tak sabar sgt tunggu saat tu.


Ni masa lawat kat dalam wad salin..serius lame tak pegang baby baru lahir..Lembut dan wangi jer


Ape pon readers yang datang singgah bace doa2 kan la urusan kte nanti dipermudahkan..dapat lahir anak yang cukup sifat, sihat tubuh badan yer dan kte pon sendiri selamat mengharungi yer.. Takut vs excited tapi keterujaan menemui hamba Allah yang baru ni melangkaui perasaan takut tu.

No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...