MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Thursday, March 3, 2011

Serius tak sabar nk hbis!!!!!

tak sabar nak habis!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. tak sabar nk siapkan tesis dalam masa tersingkat ni
  2. tak sabar nak tido secukup-cukup yer
  3. tak sabar nak balik umah
  4. tak sabar nak gi shoping
  5. tak sabar nak ade normal life balik
  6. tak sabar nak gi datang kelas 
  7. tak sabar nak TUNGGU sampai 11HB ni
  8. tak sabar nak habis study!!
  9. serius dah muak....tepu segala...
  10. tak sabar segala tak sabar la


lately ni NS macam orang ilang anak..wat ape pon cam merapu jew... cakap sorang-sorang..gelak sorang-sorang...sius macam ilang pedoman... dua tiga hari dah tak masuk kelas...slamat 1 ari 1 kelas je... tido pon dah macam kelawar..... nape cabaran betol nak habiskan degree ni...adus!!.. 


dengan meja bersepah yer, baju yang tak lipat2 lagi..makan pon tak tentu...sakit pon macam nak datang je..paling kecian my lappy macam nak jatuh sakit asik 'hang' je...oh! tolong la lappy sihat cergas, tuan mu ini memerlukan anda sangat2 waktu ini..jangan jatuh sakit sayang.....kte tak bawa virus pon kat awak..kte scan semua pendrive yang masuk...awak jangan sakit ye lappy..kte sayang awak sangat2..awak dah berjasa kat kte almost 5 years..kte dah upgrade RAM awak..kte dah buang smua game... dah tak de software merepek2... so plez be healthy sayang...*~*



oh! semua yer messy giler sekarang...kawan-kawan pon dah mula cari NS yang menghilang sejak dua menjak ni...(bese yer NS bukan kaki ponteng tapi kali ni terpakse) huhuhu..Ya Allah permudahkan lah segala urusan ku..berikan la aku kesihatan yang elok...aminnn...korang amin skali ok


..doakan NS dapat siapkan Tesis ni segera...macam mee segera "mudah, cepat dan sedap"....hehehe...korang kalu nak sambung belajar tu pikir la banyak kali sanggup ke nak tanggung bebanan stress macam ni..kalu dah kije nanti macamana la plak kan???

ni la keadaan meja NS..tapi cam nampak still sopan je lagi ni kan?kan?... 





nampak tak my black lappy tersayang 2??huhu old skool.. k la nak gi sambung wat kije lak..doakan NS ok kawan2...mekasih tuhan je mampu balas jasa korang.. i LAP u ol!!!^^,

4 comments:

  1. gud luck nora~~!!!
    semoga semuanya dipermudahkan insyaAllah!!!

    ReplyDelete
  2. ann: mekasih!!
    laici: perli ak la 2... sok i.Allah ak dtg kelas kihkih sbb ko rindu ak tuntut kuih mkcik kt bwh 2 esok ok???

    ReplyDelete
  3. goodluck NS...
    u can do it NS..
    chaiyok2..
    semoga NS sihat2 selalu yea..amin~

    ReplyDelete

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...