MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Sunday, March 27, 2011

Perlawanan Futsal Antara Kelas Part 6

Halooooo semua!!!


NS datang kembali!!!..huhu lama x update belog ni..berhabuk bagai...sori ler NS gi bercuti gan asemen-asemen NS yang banyak tak hinGAT tu..biane~~ 


Baru-baru ni kelas NS ade wat perlawanan futsal dengan kelas-kelas len tok merebut Piala Malin.. bertempat di Sport Planet Seksyen 16, Shah Alam, Selangor, Malaysia (kot-kot alien nak datang men futsal so kte bagi la alamat penuh hehe).. Semua kelas ade 7 di bahagi kepada 2 group.. kelas NS berjaya sampai semi final jer and dapat no.3..not bad la kan?...hebat gak la ..nak2 ade Khairul Ikhwan ni jadi keeper..haha kuwus2 pon hebat doh (pasni banje NS taw)


Cakap banyak pon korang tak nak bace so layan picer part 1 ni dulu (bakal ade sekuel ke-dua hehe)


Meeting segera tok mematahkan kaki lawan..hehe

Jom! cari mangsa pertama kite!
Nak hambik ko!!

Ish! guwa nampak kecik besar kecik besar je lu ni!!

Try la tangkap kalu dapat!!!




itu sedikit sebanyak aksi-aksi menarik yang NS sempat cilok dari FB classmate tapi aksi-aksi yang cam erk!! sikit pon ade nak tengok????

Jom nek boat sama-sama gan NS cepat!!!




Aksi pabila penari ballet men futsal hehe (men2 je korank)
Identity beliau terpakse di rahsiakan atas sebab kemungkinan beliau akan dipijak beramai-ramai

Tapi malang yer NS mang tak tahan melihat 'kelembutan' beliau maka yer NS
dengan kekuatan yang ade memijak sampai 'mati' beliau..hohoho


hohoho..ade lagi...mana bleh kalu picer orang len ade..NS mesti la ade...jom check skit!!---->


WONDER GIRL!!


Wif kawan kelas

my number!

Aksi gewdick NS hehe

Saerangae!!

tak sempat setting kaki..ummm

my class..tapi ade lagi yang xdatang 


NS sepanjang perlawanan berlangsung kerja yer ialah:

1. Minta orang suh snapping picer

2. Skodeng orang dari lua hehehe

macam sambut beday dalam penjara je kan?kan?
pe-pe pon hapy sebab dorang men gan baik yer...hebat gak la dorang + ade cheer leader yang kuat me leader hehehehe

1 comment:

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...