MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Wednesday, March 30, 2011

Memory Final Year Part 1

last entry NS citer pasal futsal kelas kan?... kali ni NS nak citer dak kelas NS lak..memandangkan ni last semester NS sbagai student kat UiTM ni..insyaalah if xde sangkut pe2 paper la..sedih woo nak tinggalkan zaman study ni..tapi stay lelame pon tepu gak kepala ni... lame sangat dah UiTM di ati ku hehe..since diploma kot.. NS takut lupe name dorang one day nanti so NS letak name so ti bile lupe NS nak rujuk sini.



kali ni juz nak view picer kanak-kanak ribena kelas NS hehe (NS kanak-kanak dutch lady) hehe..semua yer start time kelas tadi.malas nak wat kije tetibe terpikir nak snap gambar sorang-sorang.. pada yang xde nex time NS picerkan pic kamu hehe..let view now--->





kanan: maknae liyana

siti hawe unni!!..xmungkin lupe~~

siti fatimah

azmawati @ maknae zema^^

nurul nadiah @ yah


nurul ain adib @ ain boling (terer men boling woo)

nor amalina @ ina si kecik molek

nor suraya azma @ noi..jiran tetangga blik NS hehe


nurul shahida @ ida.. cikgu vokal kelas NS (nyaring woo sore dia)

asma@ sema.. suke camera DSLR dia..

nabilah hazwani @ nob..jeles gan lesung batu pipit muka dia..soo deep!!



amirul hakim @ aki..class rap NS.. tp xleh komen sangat nanti ade org jelez

sayed hafeez..india mali hehe



fathill haniff @fatil@ boss...ktorang suke lenjankan keta dia hehe


ahmad faiz@ faiz..

juhana @ ju..ketua trip

us~~


love u ol la..korang jangan lupe kan NS ok.. NS taw kadang-kadang NS sengal tak bertempat dalam kelas.. tapi korang tak kisah kan?kan? hehe taw dah..mesti korang rase sunyi kan kalu NS xda?? hehe^^.. hopefully trip ke PD jadi la kan...

k la nak g wat kije dulu tata~~

1 comment:

  1. dis is the most sad part of all~~
    do remember the momment

    ReplyDelete

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...