MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Tuesday, June 18, 2013

Pregnancy Simptome Part II

Assalamualaikum semua...

       Kesinambungan dari entry Pregnancy Simptome kte  ade cakap nak buat test UPT kan..huhu. Ari Jumaat lepas kte gan en somi balik ke Mentakab,Pahang. Kte akan stay kat umah mak sampai ari sabtu depan sebab en.somi ade kursus kat Mersing,Johor. So pas en.somi habis keje Jumaat tu terus balik Mentakab. Then singgah la kat Watson and kte beli UPT paling murah je kang negative rase rugi lak huhu.

      Pastu awal-awal pagi Sabtu tu kte dah bangun nak buat ujian UPT sebab orang cakap hormon preggy ni pekat time awal pagi..Gan muke tak bangun betoi kte terus grab UPT test dalam beg terus menuju ke toilet..Kebetulan mang nak ter'pee' sangat hehe.

       Dalam hati negative la eh positive la negative la ..ulang2 camtu taw..sebab kte macam tak ready lagi pastu ingat kalu bersalin sakit..pastu pikir positive la sebab nak sangat haha gedik taw pepagi camtu..lepas letak urine tu kat UPT tu zupp kaler merah menyerap naik.. dalam kebil-kebil pagi tu.. tengok line tu 

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Jeng jeng..atas tu test masa pagi sabtu and bawah tu test pagi  Ahad
        Alhamdulilah result positive..huhu nanges-nanges gerak en.somi nak bagitaw..en.somi pon terkebil-kebil tengok hahaha sebab dia rabun lagipon gelap time tu..pas tengok dia sebut YES!YES!..bukan nak peluk kte huhu pastu baru dia peluk masa tu jangan cakap la berjurai-jurai nanges huhu..lepas tu terus teringin nak makan nasi lemak..ktorang cari sampai ke bandar Mentakab sebab banyak kedai tutup. The next day en.somi dah takde balik nak gi kursus..so kte gi klinik gan kawan aka pengapit kte time kawen ritu Ayu..so check doktor, kte yer kandungan dah 6minggu ialah kre dari last period.. So due  kte awal minggu bulan 2, 2014.. Doakan kte sentiasa sihat and my little baby sihat.. Seronok yer toksah citer macam-macam planning dalam kepala kte hehe. Setakat arini kte takde alahan lagi, takde muntah macam setengah orang tu..tapi nanti taktaw la sebab kte kalu lapa rase loye, jalan jauh pon loye..tapi tak muntah..Ok la kekawan got to go..

SALAM

No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...