MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Tuesday, June 11, 2013

Wedding Pictures

Assalamualaikum semua..

       Setelah memalui fasa kemalasan yang sangat panjang so arini entry malas jugak nak buat..hohoho nak longgok semua gambar kawen kte bulan 3 aritu...wahehe malas la nak buat 2 3 en3 benda yang sama..lump sum je senang..

        Ok 31.3.2013 kte akad nikah kul 10pagi and tengahari terus sanding..takyah nak pening wat  2 3 ari pening ok..mane nak bagi orang makan lagi.. nak siap 2 ini lagi..pening..so buat je semua sekali..even mak 2 3 kali bantah wat ari sma.. dia takut akad nikah lambat siap.. tapi alhamdulilah tok kadi on time and semua pon on time...yeah! kawen jugak kte...###lompat bintang seket !!

      Wedding simple je..banyak yang diy sendiri bajet kan..pas kawen banyak gak nak guna duet..so b2b sekalian jangan la habiskan duet semate2 nak kawen..akad nikah 2 yang penting yang penting niat..dan bukan juga sebab nak menunjuk2 majlis paling grand or nak bangga2..sebab nanti timbul riak dalam ati tanpa  disangka2... sunnah nabi kte kena sederhana dalam semua yang semoga perkahwinan itu lebih berkat.. tapi apekan daye a few things parent kte nak gak buat itu ini.. contoh ye aritu bajet taknak buat adat renjis tapi mak bagi hint nak..lagi satu pasang niat camni je renjis sebab nak kenalkan sedare2 kat suami je..dan kawan2.. so jom la layan gambar kat bawah~~


banner kitorang saje bagi tema classical sma gan kad kawen

centerpiece yang simple -DIY

Bunga tisu tok pahar (lbh kurang 150 batang buat dalam sebulan -pengsan) - DIY

pelamin baru siap pasang

marhaban malam sebelum akad nikah esok yer

bekas rakan sekerja aka bff aka pengapit :) thankz ayu

rombongan lelaki (yg laki2 xtaw pi mane time ni)

bakal en somi senyap je ..fokus gle dengar hehe

hehe en.somi salam abang kte..yang lawak en.somi tua 2 tahun dari abang kte hehe

serahan mas kawen..sampai sekarang tak guna pon mas kawen tu lagi

abang pakaikan gelang kat kte..toin!toin! dapat gelang baru!! ^^

mak and abah mertua

mak mertua gan mak 

hantaran pihak perempuan

bff dari zaman sekolah and baru ni dia pon dah kawen..sep! sket sma status dah..puan zuliana



i love him sooo much ## reaksi muka 2 op yang suh huhu

acece~~ malu gile kte op la ni suh sebab masa akad tak cium dahi kte pon =.=!


bunga tisu kte dah kerot perot sebab serah pade orang len cucuk kan huhu sedih







outdoor dekat stesen ketapi Mentakab je..sebab background dia ala-ala vintage sikit

bawaku terbang~~
           Ok done my part!!..mari kte menyingkap ape yang berlaku di Kota Bharu,Kelantan pada 06.04.2013 yang lalu ( singkap menyingkap sangat hehehe)

ape yang pasti kite lebih suke persalinan, mekap dan pelamin di Kelantan ni.




baju wajib pakai dalam family suami kte- baju minang

kulit album hahaha photobook kte tapi s.copy tak dapat lagi



cantekkan mekap yer ..tak la over ..MUA mekap pon cepat and simple je mekap yer






keluarga and sedare belah en.somi




sesi suap menyuap..kek lapis sarawak yang di cicah gula dan garam..ok bayangkan sendiri rase yer











aksesori kepala dah cabut sebab kte tak sihat sangat aritu dan aksesori tu sangat susah nak jage asek tersangkut je


gambar last..mase ni kte dah tido wahaha tetamu tak habis lagi datang ermm ade dalam kul 4 setengah kot..kte dah tak larat sangat minta rehat dalam bilik tapi kte pi bantai tido hehehe pastu en.somi datang gerak selamat mekap ok lagi..FYI  kenduri kat Kelantan sampai malam pon tetamu datang lagi tapi alhamdulilah sampai petang je kali ni..malam takde dah yang datang.. dapat rehat...

  -THE END-





No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...