MemBER- MemBER Koi

Leave ur link here::

~We are soulmate to each other~

Nur Qaisara Adelia

Thursday, January 23, 2014

Wishlist after my pregnancy over

Assalamualaiumu u'ol


I verangan sangat tinggi ye, dalam kepala dah set memacam lepas bersalin nak kembalikan zaman muda i.. so ni yang telah i verangan kan

  1. Mau kurus seperti dulu..huhu sangat drastik peningkatan berat ku.. dulu tak penah bimbang pon paling2 naik pon xkan lebih 52kg.. SKRANG???? 72kg ok!! 2 pon sebab preggy. So arap2 bleh kurus nanti dan nafsu makan leh kawal..arap2 ye la
3 years back..masa raye aidilfitri..berat - 48kg (xleh rendah dah sebab nafsu mang cam gajah sket)
berat dalam 60 lebih dah tapi pipi maintain gemok and dont ask me why (-.-)..2 bulan brape tahun lepas..now?? cam apam balik terguling2 hehe
  1. Mahu sarung balik cincin tunang huhuhu xmuat dah skrang...sayang sangat.
  2. Baju-baju lame dah bleh pakai balik tapi masa ngandung banyak yang dah destroy sebab pinggang jadi semakin membesar macam hulk habis loose pinggang.. So nak baju baru please~~
  3. Mahu travel /bercuti
  4. Nak pakai my wedges balik.. tapi tu pon kalau tak tergolek dukung anak huhu..
  5. Nak heal smua parut2 yang naik kat badan masa preggy..gan alergik yer gan cakar harimau yer (strechmark).
  6. Nak balik kampung bawa baby heee
  7. Nak buat bisness online..arap2 berjalan
stakat ni, tu jela..akan ditambah kelak hehe

No comments:

Post a Comment

SiLa NgOmEn SkIT bG nAsIhAt Pon Xpe...pade yg komen mekasih!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...